Volvo C70 Automaat Spoelen

21/08/2020

Volvo C70 Automaat Spoelen

Deze fraaie Volvo C70 Cabrio kwam bij Flushed voor een spoeling van de automaat. De bestuurder ondervond een aantal klachten, waaronder het horen van bonken in de automaat bij een warme motor en er vond een lichte slip plaats bij het schakelen van versnelling 2 naar 3. Na het spoelen waren deze klachten verholpen en reed de Cabrio weer als normaal. Hieronder kunt u foto’s en een filmpje zien van de spoeling.

Deze C70 Cabrio komt uit het jaar 2001 en heeft al 204.919 kilometer op de teller, wat aardig wat is met een open dak. Onder de kap zit een 5 cilinder 2.4 turbo motor van Volvo en deze levert 193 pk.

Onder deze Volvo C70 Cabrio ligt een aw55-50sn dit is een 5-traps automaat van Aisin Warner. Deze automaat ligt in bijn alle Volvo V70, XC70, S60, C40, S40 en V50 modellen tussen 2001 en 2007.

Een prachtige auto als deze Volvo C70 vereist goed onderhoud en wij adviseren om de automaat te laten spoelen als zich de onderstaande klachten voordoen, deze klachten zijn veel voorkomend bij de aw55-50sn.

Klachten

  • Slippen tijdens de schakelmomenten
  • Verhoogd toerental tijdens de schakelmoment
  • Weigeren van de kickdown
  • Noodloop van de automaat
  • Overslaan van een versnelling
  • Bonken tijdens op schakelen en terugschakelen

Overweegt u om de Volvo C70 automaat te spoelen maar twijfelt u of het nodig is en of het uw specifieke klacht oplost? Wij kunnen via een gratis consult of tijdens een gratis proefrit hierbij adviseren.

Volvo C70 Automaat Spoelen
Volvo C70 tijdens de spoeling bij Flushed in Woerden

Volvo Automaat Spoelen
Volvo C70 tijdens het spoelen van de automaat, met open kap

Na de spoeling is de automaat merkbaar fijner in de eerste versnellingen. Ook weet de automaat beter wanneer te schakelen en wanneer niet. Het spoelen zorgt voor een comfortabelere rijervaring en dat is wat Flushed wenst te verzorgen.

Dit filmpje geeft een impressie van het spoelen

Deze spoeling kost inclusief Olie, toevoegingen, filter en de btw € 275,-

Flushed is de perfecte keuze voor het spoelen van uw automaat. Als u een vraag wil stellen over het spoelen of direct een afspraak wil maken dan kan dat gemakkelijk hieronder.

Volvo C70 Automaat Spoelen

Offerte aanvragen

Toch liever telefonisch iemand spreken? Wij helpen u graag!

Bel naar: 0348-754430 of vul onderstaand formulier in om een offerte aan te vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Levensduur auto verlengen

Gespecialiseerd bedrijf

Klaar in 30 tot 90 minuten

De beste spoelmachines